Alt om Parallels Mac Management på dansk

0 Comments

Teknologien på arbejdspladsen udvikler og ændrer sig hele tiden. Nye systemer og devices kommer til. De kan noget nyt, der effektiviserer og letter arbejdsbyrden. Derfor er de ofte også nødvendige at eje, for at kunne holde trit med konkurrenterne.

Dette begynder at blive problematisk, i takt med arbejdspladsen erhverver forskellige devices og systemer i sin digitale infrastruktur. Disse systemer kan typisk ikke snakke sammen, og er derfor besværlige at holde styr på og bruge effektivt med hinanden.

Her kommer Parallels Mac Management ind i billedet. Hvis din virksomhed i lang tid har brugt Windows, er det nok sandsynligt, der bruges Microsoft SCCM infrastructure til at håndtere dine devices med Windows. Er der en afdeling af din virksomhed, der begynder at bruge Mac til for eksempel billedbehandling etc. rækker Microsoft SCCM ikke over på iOS systemet, da det er eksklusivt til Windows. Dertil følger det, at mange Windows programmer ikke kan bruges på en Mac, og det kan være problematisk i sig selv.

Men med Parallels Mac Management bliver Microsoft SCCM nu også udvidet til at kunne “enforce compliance” (essentielt at kunne køre Windows programmer på en Mac) på Mac computere. 

Fordelene ved Parallels Mac Management

Den fordel ved Parallels Mac Management, der umiddelbart først kan skimtes af øjet, er de besparelser programmet tillader dig. Ved at kunne udfolde Microsoft SCCM til MAC, slipper du for at skulle investere i yderlig IT-Infrastruktur og andre løsninger. 

En anden fordel er også de muligheder, man åbner op for, når det gælder at kunne observere og bestyre sine devices på arbejdspladsen. Nu har du ikke brug for et separat program til de forskellige styresystemer, det hele kan gøres i ét. Dette tillader for eksempel fildeling mellem en Windows- og Mac Computer bliver let og effektivt.

På den måde kan man let og overskueligt overvåge tid brugt på de forskellige devices, og hvad der er blevet gjort på dem etc. Det er for eksempel smart, hvis man betaler licens for et program til sit device, der ikke bruges ret ofte. Så kan man vurdere, om programmet er værd at beholde i sine applications eller ej, eller om der skal investeres i noget andet. 

Samtidig er det også let med Parallels Mac management at styre installering af software packages og software updates. Man kan nemt sætte alle sine devices til enten at opdatere eller installere ny software uden for arbejdstiden, så dyrebar tid ikke spildes. 

Der er yderligere mange brugbare configuration profiles indbygget i programmet. Dette betyder, du kan sætte din Mac op med programmet som du vil. Derfor vil man i essensen ikke opleve store og uoverskuelige forandringer, når man bruger Parallels Mac Management. Så ikke nok med du kan få dine forskellige devices til at snakke sammen, så gør du det også muligt for dine ansatte at brugerdefinere de forskellige devices til deres foretrukne smag. 

Andre mindre men betydelige fordele ved Parallels Mac Management er for eksempel nogle af smarte billedbehandlingsværktøjer (image deployment), der følger med. Dette indbefatter optagelse af din skærm i videoformat, at lave screenshots samt at optage lyd. På den måde kan man hurtigt få det nødvendige billedlige materiale til sine projekter, hvis det er påkrævet. 

For at sammenfatte gør Parallels Mac Management diskussionen om PC og Mac unødvendig. Du kan investere i, hvad du har lyst til, og sørge for de programmer og den software, din arbejdsplads bruger nyttigst, virker uden problemer på begge devices. Det sparer tid, penge og unødvendigt besvær på din arbejdsplads

Licens og abonnement

Parallels Mac Management kan prøves gratis i en tidsbegrænset demoversion. På den måde kan programmet afprøves i en rummelig tid for at se, om det tilføjer noget positivt til din virksomhed. Det er naturligvis altid en rar fordel at have, før man investerer i en fuld licens. 

Der tilbydes desuden også det, der kaldes en Live Demo helt gratis. Her får man en halv times kursus i brugen af SCCM på en Mac, og hvorfor Mac computere også har en plads på en arbejdsplads domineret af Windows. Dernæst efterfølges den korte introduktion af en times “Deep Dive” ned i selve softwaren, hvor du lærer at bruge funktioner såsom software application deployment models, macOS imaging and patch management, FileVault encryption og en masse andet. 

Parallels sørger altså for, du er helt afklaret med, hvad programmet kan og hvordan det bruges før du investerer i det. Det udviser en stor sans af sympati for brugeren fra fabrikantens side, og du kan derfor altid være sikker på, der bliver taget godt af dig, når du skal lære om deres software. 

Når man køber en licens, gør man det et bestemt antal år af gangen. Det laveste antal år er ét år. Køber man flere år ad gangen får man en rabat, så det kan svare sig i det lange løb. Licensen gælder typisk en fin slat devices på én gang, så ofte behøver man ikke at investere i mere end en hvis man er en mindre virksomhed.

discoverUrltargetUrltrackingUrl

discoverUrltargetUrltrackingUrl
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=%23#
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fwww.parallels.com%2Feu%2Fproducts%2Fhttps://www.parallels.com/eu/products/
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fwww.parallels.com%2Feu%2Fhttps://www.parallels.com/eu/
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fecsr.dk%2Fhttps://ecsr.dk/
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fecsr.dk%2Fdeltagere%2Fparallels-danmark-dkhttps://ecsr.dk/deltagere/parallels-danmark-dk
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fgdpr-maerket.dkhttps://gdpr-maerket.dk
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fplastiknejtak.dkhttps://plastiknejtak.dk
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fwedigitize.dk%2Fhttps://wedigitize.dk/
https://api.heylink.com/tr/discovers/v1/4cd7564a-b124-4184-8bc8-e1b63d60df91?targetUrl=https%3A%2F%2Fwww.luzuk.com%2F%20target%3Dhttps://www.luzuk.com/ target=