Om Parallels Desktop for Mac

Hvad kan det og hvad er nyt i version 7?

Parallels Desktop for Mac er et populært program verden over og med god grund. Parallels Desktop for Mac gør det muligt for alle Mac ejere, at benytte deres Mac, som om den var en PC. Det betyder, med andre ord, at Parallels Desktop for Mac gør det muligt, at bruge Windows på din Mac, samtidig med du kører Mac OS. På denne måde kan du få glæde af det bedste fra begge verdener.

Alle programmer, som du er vant til fra din PC, kan du nu let bruge og få glæde af på din Mac samtidig med, at du kan køre dine nye Mac OS programmer. Det hele uden genstart eller lignende. På denne måde er Parallels Desktop for Mac ikke bare et smart program for private, men også for virksomheder med Mac, der ofte vil kunne øge produktiviteten med Parallels Desktop for Mac.

Det nye i Parallels version 7

Parallels Desktop for Mac 7 er nu fuldt kompatibelt med OS X Lion når det gælder the virtual machine program. Det er nu muligt, at installere Windows på en virtuel maskine ved at købe det direkte igennem Parallels Desktop for Mac og få alle fordele herved.

Nu kan du udnytte full screen mode, mission control og launchpad fuldt ud med dine Windows programmer installeret i den nye version af Parallels Desktop for Mac.

Nye features

Der er ganske mange nye features i Parallels Desktop for Mac 7. F.eks. er hastigheden når man kører Windows 7 via Parallels Desktop for Mac meget imponerende (Coherence mode). Faktisk kører det lige så godt som originale Mac OS programmer.

Nu er det også muligt at dele Mac web cams med Windows – f.eks. kan du bruge det både sammen med Facetime og et Windows program på samme tid. Du kan også installere flere versioner af OS X ved brug af Parallels Desktop for Mac til test af software.

Rigtig mange Mac brugere ender op med, at installere Windows 7 virtual machine vha. Parallels Desktop for Mac og det er nu heldigvis lettere end nogensinde før. I forrige versioner skulle du have din egen Windows kopi til installationen, men nu kan du købe Windows 7 direkte under installationen af Parallels Desktop for Mac og lade det installere sig selv.

Kører du med Parallels i version 5 eller 6 så kan du opgradere til version 8 for bare $49.99 ved at klikke her. Skal du have den fulde version af Parallels Desktop for Mac 7.0 så koster det $79.99, men du får også meget for pengene (kan købes her). Er du i tvivl om Parallels Desktop for Mac er noget for dig, så klik her for at prøve det ganske gratis i 14 dage – no strings attached!